Home

mandag 2. desember 2013

Mormons Bok

I desember har vi mulighet til å være med å velsigne livet til våre brødre og søstre i Zimbabwe ved å skrive våre vitnesbyrd på ett ark som kan limes inn i Mormons Bok. synes du det er vanskelig å skrive på engelsk, så spør din Hjelpeforeningspresident om noen kan oversette. Ditt unike vitnesbyrd mister ikke sin kraft av den grunn. Føler du at du ikke helt vet hvordan du skal sette ord på dine tanker om Mormons Bok, eller hvor sterkt ditt vitnesbyrd er? Jeg elsker det Eldste Holland sa forrige konferanse om å fokusere på den troen du har, og gå videre derifra. Hvilke Åndelige opplevelser har du hatt? Når var første gang du leste? Når var første gang du fikk svar på bønn?

Du kan jo også titte litt her: http://mormon.org/stories/word-of-god Vi skal jo ikke kopiere andres vitnesbyrd, men det kan hjelpe oss å huske ting vi har glemt. Kanskje du blir inspirert til å dele ditt vitnesbyrd på en norsk profil på denne siden i tillegg?

Ha en gledelig jul! Jeg vet at julen ikke hadde betydd det samme for meg om ikke Mormons Bok hadde hjulpet meg å vite at Jesus Kristus er Guds sønn, og vår Frelser og bror.

0 Comments:

Legg inn en kommentar