Home

torsdag 8. november 2012


1 For enheter nær Oslo
Vi har besluttet å utsette visningen av årets siste andakt for unge voksne fra søndag 11. november til søndag 18. november fordi så mange unge voksne er på arrangementet Soulnite i Sverige denne helgen.

Andakten med Biskop Gérald Caussé i Det presiderende biskoprsråd vises på Instituttet i Oslo kl. 17:00 søndag 18. november. Middag i regi av unge voksne i Oslo menighet serveres mot betaling rett før dette, fra kl. 16:00. Det blir en enkel servering av forfriskninger i forbindelse med andakten.

http://www.lds.org/bc/content/ldsorg/home/ces-devotional-causse.jpg
Tittelen er: ”We are the Architects of Our Own Happiness”

2 For enheter langt unna Oslo
For enheter langt unna Oslo anbefaler vi at det arrangeres en egen samling med lokale unge voksne (gifte og ugifte) der denne andakten vises, enten i møtehuset eller f.eks. hjemme hos et medlem av Eldstenes quorum, Hjelpeforeningen eller hos ekteparet med ansvar for å ta ektra godt vare på unge voksne, der et slikt er kalt. Andakten kan sees ved hjelp av denne lenken: http://www.lds.org/broadcasts/archive/ces-devotionals/2012/01?lang=eng . (Om et par uker vil den også være tilgjengelig fra samme side på norsk ved å velge ”språk: norsk”.)

Disse andaktene er en viktig måte Kirken rekker ut en hånd til akkurat denne aldersgruppen.

0 Comments:

Legg inn en kommentar