Home

tirsdag 2. oktober 2012

"Åndelig høytid"

De fleste av oss har opplevd å studere om en spesiell historie eller person i skriften, som har truffet oss med en voldsom kraft av en eller annen grunn. Som regel er det noe vi har opplevd, tenker på, eller undrer over som gjør at det fyller oss opp på en unik måte. Det er noen av mine favorittopplevelser i livet! Det gir oss den tryggheten at Himmelske Fader kjenner oss og våre behov, og vet hvordan Han skal hjelpe oss å dekke den hungeren vi måtte ha. Hvordan tar du vare på disse opplevelsene i ditt liv? Vi tenker at vi husker store øyeblikk, og ofte gjør vi det, men veldig ofte så går det i glemmeboken.Selv om vi kan skrive ned i en dagbok eller notatbok, så føler jeg Himmelske Fader ønsker at vi skal ha disse åndelige opplevelsene så ofte som mulig.
Generalkonferanse har fått en spesiell plass i hjertet mitt opp gjennom tiden. Skriftene har kanskje større åndelig innflytelse i vårt liv enn noe annet. Det er lett å ta våre prestedømsledere for gitt noen ganger. Vi har en levende profet i dag, akkurat som vi leser om i skriftene! Det er mer og mer fantastisk jo mer man funderer over det. Hadde vi fått møte Nephi, Moroni eller en annen av våre "favoritt-profeter" fra Mormons bok eller Bibelen, hvordan ville vi forberedt oss? Hva ville vi ha spurt om?
Vår hjemmelærer oppmuntret oss til å virkelig forberede oss til generalkonferansen denne gangen, ved å sette av tid, og også lage oss noen mål. Vi snakket litt om forskjellen med å få med seg så mange som mulig av møtene på overføring den helgen konferansen er, og det å se møtene litt etter litt på PCen hjemme, med hverdagens forstyrrelser. Har du opplevd noen forskjell? For meg så betyr generalkonferanse åndelig lærdom, en tid til refleksjon over mitt eget liv og prioriteringer, men også at jeg får ett oppfrisket perspektiv på hva vi er en del av som medlemmer av Jesu Kristi kirke. Som regel så går vi derfra med en følelse av mer kjærlighet til oss selv og de rundt oss. Spesielt hjelpeforeningmøte, som er fra 16-17.30 på lørdag 6. oktober, er ofte fokusert på vår verdi som søstre i Himmelske Fader sitt rike. Vi har en og en halv time hvor en levende profet, apostler og andre ledere snakker kun til oss som kvinner! Vi kan kanskje ikke få stille de spørsmål personlig, men de gangene jeg har forberedt noen spørsmål eller problemstillinger jeg har i livet mitt, kanskje 3 punkter, så føler jeg virkelig at jeg har fått klarhet i de under konferansehelgen. Ofte er det eneste som skal til for personlig åpenbaring, at vi vet hvilke spørmål vi skal stille.
Vi har ett nytt hjelpeforeningpresidentskap også denne konferansen, så dette er en unik mulighet til å bli kjent med de og bli undervist og styrket av deres tro og talenter. Har dere noen gode erfaringer med hvordan vi kan få masse ut av konferansehelgen, så del de gjerne med oss. Ha en fantastisk "Åndelig fest" kjære søstre, vi er så glad i dere, og vet hvor hardt dere jobber. Dette er deres helg til å ta imot, få påfyll og lade batteriene deres!

0 Comments:

Legg inn en kommentar