Home

mandag 6. august 2012

De små ting

vi håper alle har hatt en flott sommer! jeg har aldri vært noe glad i det at sommeren er på vei mot slutten, og at det er tid for den grå hverdagen igjen, men nå setter jeg mer og mer pris på rutiner. alt blir liksom litt enklere å forholde seg til.
de små ting er en setning som jeg har tenkt litt ekstra på i dag.
som mange andre kvinner liker jeg små pynteting rundt meg, og jeg flytter gjerne lysetestaker, telysholdere og bilder fra sted til sted rundt i leiligheten vår. plutselig finner jeg ut at noe passer spesielt fint sammen, eller at noe hører hjemme på ett bestemt sted.
hvis vi har en dårlig dag, er det merkelig hvor lite som skal til for at vi føler oss bedre. bare en liten forandring, som at vi har fått gått en tur, fått en klem eller spist ett godt måltid kan gjøre underverker. Min mor fortalte meg om sin bestemor som sa " hvis du er sinna, så er beste medisinen grønnsåpe og skurekosten".
Enten det den rent fysiske oppvasken som blir unnagjort, eller fin-polering på ett medmenneskelig forhold, så er det de små gleder som får oss gjennom dagen, og gir livet skjønnhet, lys og varme. det fikk meg til å tenke på ett skriftsted som blir brukt ofte, men som fortjener gjentakelse. Alma 37:6 forteller oss at "ved små og enkle ting vil store ting skje". jeg føler meg oppfordret til å finne ut hvilke små justeringer jeg kan gjøre for at hverdagen for meg og de rundt meg skal fortsette å bli bedre og litt lysere. her er også en link til en konferansetale som tar for seg dette emnet. http://www.lds.org/general-conference/1990/04/small-and-simple-things

0 Comments:

Legg inn en kommentar