Home

mandag 21. april 2014

"Når i er i eders medmenneskers tjeneste.."

De fleste av oss husker Frelserens lære, om at når vi tjener andre, så tjener vi Ham. Det har vært rørende å se hvor mange av dere trofaste og Kristus lignende søstre som har brukt av deres tid, ressurser og talenter for å delta på vårt "eyez4zimbabwe" prosjekt. Vi håper dere har følt Ånden, og fått oppleve litt av det enormt store fellesskapet dere er en en del av i dette arbeidet. Vi hadde en Quiz på Hjelpeforeningens fødselsdag i Moss, hvor vi ble minnet om at kirken er med på å drive flere prosjekter på verdensbasis som skal hjelpe folk å bli mer selvhjulpne på lang sikt, alt fra å skaffe rent vant, til vaksiner, rullestoler og undervisning for å ta hånd om nyfødte. Dette er i tillegg til utallige lokale prosjekter også.
Eyez4zimbawe er ett enestående eksempel på ett slikt tjenesteprosjekt som bare fortsetter å vokse og vokse. Dette er tre ressurssterke og flotte golfdamer som bruker enormt med tid og krefter i sin travle turnerings-hverdag til å tjene Guds barn i Zimbabwe. Vi er så heldig at de kommer hele veien til oss på Romerike den 13. mai for å dele av sin iver, glød og erfaring med oss. Vi i presidentskapet var så heldig å få oppleve litt av den Ånden de har med seg når vi planla dette prosjektet i høst, og det er helt ubeskrivelig å lytte til deres erfaring, og få del i noen av de utallige livene som de har vært med på å forandre. Ting vi tar forgitt gjør hverdagen til en totalt ny opplevelse for disse menneskene.
Disse damene hjelper oss med frakt og distribuering av alt som dere har jobbet så hardt for å samle inn og lage. Nok en gang takk alle sammen! Vi gleder oss til en heidundrende feiring av suksessen som dette tjenesteprosjektet har vært!
Om du vil vite mer om Eyez4zimbabwe, så ta gjerne en titt her: http://eyes4zimbabwe.org/began/

0 Comments:

Legg inn en kommentar