Home

torsdag 7. juni 2012

Vi er så takknemlig for alt arbeidet som har blitt gjort i hjelpeforeningen den siste tiden!  Spesiell stor takk til Pauline Isaksen, som ble avløst som 1. Rådgiver i hjelpeforeningen i Oslo Stav, og nå fortsetter å tjene meget flittig som hjelpeforeningspresidentinne i Oslo Menighet. Vi er også veldig takkenmlig for Mina Strand, som har lagt ned masse arbeid i denne nydelige bloggen vår.
Det nye hjelpeforeningspresidentskapet i Oslo Stav er altså Heidi Morell Andersen som presidentinne, Inger-Anne Amundsen som 1. Rådgiver og Mina Strand 2. Rådgiver. Janne Munthe sekretær.
I Drammen stav er Sissel Waal fra Drammen Menighet er nylig blitt kalt som hjelpeforeningspresidentinne. Det er kjempespennende, og vi er sikker på at du vil gjøre en flott jobb!
hennes rådgivere er Tone Løvstad fra Bergen og Lindy Andersen fra Stavanger.

Vi er her for dere, og vil veldig gjerne høre hvordan dere har det på godt og vondt, eller ideèr og forslag som kan styrke oss som søstre.

Vi har fått utdelt ett bokmerke med mål for søstrene i Oslo Stav 2012, som vi ønsker å dele med dere her også. Det er at: "hver søster skal føle og ha ett levende vitnesbyrd om at de selv og søstrene rundt seg er Guds døtre, at de er høyt elsket og er verdifulle.

Formål: Gjennom dette vil tempelbesøk og besøkende lærinne-arbeidet kunne øke, fordi de kan utvikle større kjærlighet for søstrene rundt seg."

Jeg ble en gang oppfordret til å be for å føle Himmelske Fader sin kjærlighet til meg. Det er kanskje ikke det vi tenker å be om så ofte. Vi føler kanskje at vi vet jo allerede at Han er glad i oss. Det er mange behov som vi skal dekkes i verden, og krav som stilles. Jeg opplevde at når jeg føler meg overveldet, så gir det å be denne bønnen en styrke som vi alle kan trenge i en travel hverdag. Det er sant som vi hører, at kjærlighet for andre, og ønske om å tjene dem, vokser ut ifra den kjærligheten vi føler Kristus har for oss.

1 Comment:

Heidi Eljarbø Morrell Andersen said...

Janne Munthe som er sekretær i Hjelpeforeningen i Oslo stav vil fortsette å drive denne bloggen - som nå vil være for søstre i både Oslo og Drammen staver, samt alle søstre i Norges land. At vi kan ha et fellesskap som søstre i kirken i Norge på denne enkle måten gjennom en blogg og også Facebook-siden er veldig bra. Om du har noe å bidra med, ta gjerne kontakt. Se informasjon øverst til venstre.

Legg inn en kommentar