Home

mandag 2. april 2012

Historisk begivenhet for kirken i Norge!

Det er nå offisielt at det vil bli opprettet en ny stav i Norge. Etter mye arbeid og bønn, vil vi endelig få de velsignelsene dette vil medføre. Dette er et direkte resultat av at kirken i Norge går fremover, vi utvikler oss, vi vokser! For en utrolig velsignelse for medlemmene i Norge, og for en utrolig begivenhet vi har mulighet til å ta del i! Denne dagen vil bli husket fremover, og på denne dagen vil vi være pionerer av vår tid. Vi vil kunne ta del i oppholdelsen av et nytt stavspresidentskap og opprettelsen av en ny stav. Under følger invitasjonen, og jeg vil oppfordre alle som har muligheten til å delta om å komme. Dette blir bra!

 

OSLO STAV OG DEN NORSKE MISJON
 
inviterer alle medlemmer av Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige i Norge og alle interesserte til konferansemøte

søndag 22. april 2012 kl. 11.00-13.00

i Oslo Kongressenter
Folkets Hus, Youngsgate 11, 0181 Oslo (ved Youngstorget). 

Eldste Erich W. Kopischke, områdepresident for
Europa vil presidere over konferansen. Han blir ledsaget av sin annenrådgiver, eldste José A. Teixeira. Begge er medlemmer av De sytti. 

Eldste Kopischke og eldste Teixeira har fått i oppdrag å organisere en Sions stav nummer 2 i Norge. Dette vil være en historisk begivenhet av største betydning for Kirken i Norge, og vi oppfordrer alle til å delta i denne begivenheten. 

Med vennlig hilsen 

Presidentskapet i Oslo stav 
Presidentskapet i Den norske misjon 
Presidentskapet i Stavanger distrikt

0 Comments:

Legg inn en kommentar