Home

tirsdag 30. august 2011

Ny start

Jeg har alltid likt skolestart. Da jeg var yngre betydde det å møte venner igjen etter en lang ferie, nye klær, nye skrive- og tegnesaker, og bokstavelig talt blanke ark. Jeg startet alltid friskt opp ved skolestart. Lagde fine overskrifter i skrivebøkene, og pyntet dem med farger og border. Holdt orden i skolebøker og permer med ark. Gjorde leksene lenge før de skulle leveres, og forberedte meg godt til prøver. Utover i året skle det mer og mer ut - det ble mer rot og mer slurv. Men hvert år kjente jeg på den nye starten, de nye redskapene og de fine, nye bøkene jeg hadde. Muligheten jeg hadde til å starte på nytt. Man kan legge det gamle bak seg, og sette nye mål. 

Det er ikke bare i skolegangen man har muligheten til å få en ny sjanse, en ny start. Vi har alle hele tiden mulighet til å "fornye" oss åndelig. Vi kan legge det gamle bak oss, sette nye mål for dagen og jobbe hardt for å nå dem. Vi har hele tiden redskaper til å hjelpe oss å gjøre dette. Dette er noe av det fineste jeg vet med Frelsesplanen, tror jeg, det faktum at det er aldri for sent. Vi må bare ta i bruk redskapene som ligger der klare til å hjelpe oss å forbedre "resultatene" våre.

Jeg ønsker å dele en tale med dere, som jeg fant da jeg surfet litt rundt på Kirkens nettsider for å finne litt stoff om dette temaet. Den ble holdt av eldste Jay E. Jensen på LDS Business College for noen år tilbake. Han forklarer så godt hva ekte omvendelse er, og poengterer det jeg prøver å få frem.
Husk alltid at Vår Himmelske Far elsker oss. Han ønsker over alt å få oss tilbake til seg, han ønsker det så mye at han ga sin sønn for vår skyld. (Johannes 3:16) La oss ikke la det ha vært forgjeves. La oss benytte oss av denne sjansen til å starte med blanke ark og nye muligheter til å forbedre oss.

0 Comments:

Legg inn en kommentar